A designer tudja, hogy nem akkor tökéletes, amit alkotott, ha már nem tud többet hozzátenni, hanem ha nem tud mit elvenni belőle. - Antoine de Saint Exupéry -

Szolgáltatásaim

Rólam mondták

Aki a saját brandjét építi, nélkülözhetetlen a jó reklám. Honlap, grafikai munkák, self-brand tanácsadás. Ezeket mind egy helyen megkapom. Sándort remek szakembernek tartom, jó szívvel és teljes nyugalommal ajánlom mindenkinek. Biztos vagyok benne, nem lesznek kellemetlen beszélgetéseim később azokkal, akiknek ajánlottam.

www.eddzazeletedert.hu, www.bootupnetwork.hu, www.vitakid.hu

Pálos Attila

Pálos Attila

okleveles szakedző

Kiváló grafikus, designer és fejlesztő, aki a konyhanyelven elmondott ötletekből is olyan weblapokat és logókat varázsolt nekünk, ami pontosan az elképzeléseinket tükrözte. Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulhattunk hozzá a fejlesztés időszakában, amire mindig nagyon korrekt választ és az elképzeléseinknek teljesen megfelelő megoldást kaptunk. Az elkészült oldalak önmagukért beszélnek! Külön köszönet a fejlesztés során kapott kiváló ötletekért! További elképzeléseink megvalósításában is számítunk Rád!

www.szakkonferencia.hu

Nagy Orsolya

Nagy Orsolya

Szakmai Konferenciaszervező Központ Kft.

Egy olyan szakembert kerestem, aki kreatív módon tud minőségi honlapot készíteni. Sanyi személyében ezt megtaláltam, aki teljes mértékben az én világom szerint alkotta meg az oldalt. Szó szerint alkotásnak éltem meg a vele való munkát. Azt éreztem, hogy igyekszik minél jobban „földi formába” önteni az én álmodozós elképzeléseimet és ezt úgy tette, hogy „nem tört szárnyam”. Nagyon sok látogatómtól kaptam már pozitív visszajelzést, akik pontosan az önazonosságot emelték ki. Sanyi amellett, hogy nagyon jó szakember, nagyon jó együtt dolgozni vele emberileg is. Szívből tudom ajánlani!:)

www.guessousmajdamaria.hu

Guessous Majda Mária

Guessous Majda Mária

Junior Prima Díjas népi ének előadóművész

Rengeteg pozitív visszajelzést kapok a honlapról, egyértelműen azt mondják, hogy nagyon profi és olyan “Marcis”, aminek nagyon örülök, mert épp ezt akartam átadni. Köszönöm a munkádat még egyszer. Honlapkérdésben mindenképp téged foglak ajánlani!

www.eddzosszhangban.hu

Berkes Márton

Berkes Márton

edző, testnevelő, gerinctréner
Néhány kép eddigi munkáimból slideshow formájában.

Színek, formák, hangulatok

 

Kérdésed van?Töltsd ki az űrlapot a kapcsolatfelvételhez!