A munkerőhiány problémájára megoldást nyújthatnak a virtuális asszisztensek

A munkerőhiány problémájára megoldást nyújthatnak a virtuális asszisztensek

A munkerőhiány problémájára megoldást nyújthatnak a virtuális asszisztensek [megosztott cikk]

Napjainkban a munkaerőhiány egyre nagyobb kihívást állít a munkáltatók elé. A jó, képzett, elhivatott munkaerő megtalálása, megtartása még inkább hatalmas feladat. A cikk szerzője HR szakemberként úgy látja, a problémát több összetevő együttesen okozza. A képet globálisan vizsgálva mindkét félnek bőven akad tennivalója a témában. A munkavállalók és a munkáltatók egy része már elkezdte a változást, változtatást. Azok, akik a „biztos” munkavállalói létből belevágtak a bizonytalan, de jövőbe mutató vállalkozói létbe, már tettek annak érdekében, hogy tudásukkal egyszerre több munkáltatót is támogassanak akár földrajzi korlátok nélkül.

A már Magyarországon is elérhető virtuális asszisztensek megoldást jelenthetnek sok esetben a munkaerőhiány problémájára. Ők már a jövő munkavállalói, akik számára az elvégzett feladat a fontos, nem a munkaidő. Akik azért dolgoznak vállalkozói státuszban, hogy megőrizzék függetlenségüket és valóban felelősséget vállaljanak az általuk elvégzett munkáért. Akik pontosan tudják, hogy hó végén fizetést csak akkor kapnak, ha dolgoznak.

Teljes cikk olvasható a vamagyarorszag.hu-n. Kattints a címre:

A munkerőhiány problémájára megoldást nyújthatnak a virtuális asszisztensek

Kép: Jenia Nebolsina képe a Pixabay -en.


Tolvaj Sándor

Helló! Tolvaj Sándor vagyok. Arculatot tervezek és weblapokat alkotok. A megjelenésmentort azért álmodtam meg, hogy segíthessek neked is elindulni sikeres vállalkozói megjelenésed kialakításában. Amennyiben kérdésed, javaslatod, észrevételed van felém, keress bátran!


Share This