Tolvaj Sándor

#megjelenésmentor

Évtizedes kreatív tapasztalatommal és folyamatos fejlődésemmel tudom számodra a legjobbat nyújtani. Utam a grafikai tervezésen keresztül vezetett a webes világ felé nagy és magas elvárásokkal rendelkező megrendelőkkel együttműködve. Speciális területeim a self-brand tanácsadás, design tervezés, weboldal készítés. Ezen felül technikai tanácsadással is foglalkozom.

Pályám kezdete óta kisvállalkozásoknak segítek az online- és offline megjelenéseik kialakításában, illetve nagyobb cégekkel működöm együtt projektjeik megvalósításában.

Piaci jelenlétem során foglalkoztam és foglalkozom mindenféle kreatív szakiránnyal. Voltam kiadványszerkesztő, grafikus, webdesigner, webfejlesztő. Mindegyiket szerettem és a mai napig szeretem. Világéletemben olyan munkákat végeztem, amik feltöltenek és amiket szívvel lélekkel tudok csinálni. Küldetésem, hogy minél hatékonyabban elmélyítsem az általam kiválasztott szakterületek részleteit, magasabb szintre emeljem jelenlegi tudásom, és ennek segítségével az általad megálmodott feladatok elvégzésében professzionális partnered legyek.

Érdekelnek az új területek, új keretrendszerek, technológiák. Szívesen ismerkedem új módszerekkel. Folyamatosan figyelem a szakmai trendeket, újításokat, és a tanulási folyamatomba rendszerint beleillesztem ezek elsajátítását is.

Menet közben elkezdtem gondolkodni azon, hogyan tudnék még hatékonyabban mások hasznára válni, így 2017-ben megtanultam a coach szakmát, és ezzel egy új irány alapjait fektettem le. Egy olyan irány, ami által még jobb emberré válhatok, aminek segítségével még hatékonyabban tudok segíteni a céljaid megvalósításában. Azzal, hogy 2017 márciusában sikeresen levizsgáztam egy új út nyílt meg előttem. Egy új kezdet ahhoz, hogy a világot jobbá tegyem azáltal, hogy segítek azoknak az embereknek, akiknek rám van szükségük.

Tanulmányaim:

 • 2003-2007: Informatika, PR management
  (Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti Kar)
 • 2012: Mobilalkalmazás-fejlesztés: felülettervezés és design
  (NetAcademia Oktatóközpont)
 • 2017-2018: Integrált business és life coach képzés
  (Coachingcentrum – 130 óra / oklevél sz: CK-19/2018)
 • 2018: Tranzakcióanalízis képzés
  (Várnai Myrtill – klinikai szakpszichológus – 20 óra)
 • 2019: Design Thinking tréning

És persze tanulok, gyakorlok tovább és tovább… mert ahogy a mottóm szól:
A csúcs előtted van, csak mászd meg érte a hegyet!

Ha szeretnél előrelépni és ehhez segítségre van szükséged, keress bátran!


Share This