Domain név és tárhelyek

Domain név és tárhelyek ...avagy hol lakik a weblapod?

Amikor létrehozol egy vállalkozást, alap követelmény, hogy legyen egy profi webes megjelenésed. Ehhez hozzá tartozik az is, hogy legyen egy egyedi e-mail címed, hisz magasabb szintű bizalmat eredményez az ügyfeleid részéről az, ha nem gmail, vagy freemail, vagy hasonló ingyenes szolgáltató nevével mutatkozol, hanem például a saját neveddel, vagy a vállalkozásod nevével jelentkezel be. Ilyen cím nekem például a sandor@megjelenesmentor.hu. Ehhez alap szinten egy saját domain névre van szükséged.

Ha továbbmegyünk és weblapot is készítesz, annak szüksége lesz egy tárhelyre, ahová a honlapodat feltöltjük, és ahonnan megjelenik látogatóid képernyőjén. Ezeknek a létrehozásában tudok számodra segítséget nyújtani. Partnereim segítségével megbízható és gyors eléréseket tudunk neked nyújtani. Gyors ügyintézéssel,  tanácsadással segítelek Téged a megfelelő keresőbarát név kiválasztásában, amit kiválasztva természetesen be is regisztrálok számodra. Az ügyintézés módját pedig igyekszem a legrugalmasabban végigvinni, hogy csak kulcsrakészen használnod kelljen az átvett szolgáltatást.

Ezek a szolgáltatások közvetített szolgáltatások, a közvetítés, tanácsadás, ügyintézés munkadíját nekem, az anyagköltséget pedig a megfelelő szolgáltatónak fogod kifizetni. Ezt minden esetben részletezem a procedúra megkezdése előtt.


Tolvaj Sándor

Helló! Tolvaj Sándor vagyok. Arculatot tervezek és weblapokat alkotok. A megjelenésmentort azért álmodtam meg, hogy segíthessek neked is elindulni sikeres vállalkozói megjelenésed kialakításában. Amennyiben kérdésed, javaslatod, észrevételed van felém, keress bátran!


Share This