Weboldal tartalom módosítás, tartalom feltöltés

Egy weboldal tartalmi oldalról is folyamatos törődést igényel.


Mint ahogy az életed zajlik, a világ fejlődik, új hírek röpködnek a médiában, folyamatos információáradatban létezel, így fontos lépést tartani ezzel az áramlattal a weblapodon keresztül is.

Új szolgáltatásokat találsz ki, vagy a meglévőket fejleszted, ezt fontos, hogy kommunikáld a weblapodon keresztül. A weboldalad egyben céged szócsöve is, ahol akár blogbejegyzések, hírek formájában közzétehetsz írásokat. Ahhoz, hogy a keresők is értékelni tudják webes megjelenésedet, elengedhetetlen a mozgó – folyamatosan frissülő tartalom.

Viszont Neked, mint vállalkozónak nem biztos, hogy van időd ezzel foglalkozni.

Ekkor jövök én a képbe.

Meglévő tartalmadat aktualizálom, frissítem igényeidnek megfelelően, továbbá az új tartalmak feltöltésében tudok számodra segítő kezet nyújtani. Te csak átadod nekem a módosítási kérésedet, vagy az új anyagodat, amit fel szeretnél tölteni a weblapra, és én elhelyezem a megfelelő helyre. Amit feltöltök, azt ellátom keresőbarát címkékkel, és beállítom az adott tartalmat úgy, hogy mind az olvasóid, üzletfeleid, mind pedig a keresők technikai oldalról relevánsnak és érdekesnek találják.

Szükség esetén szövegíró segítségét kérve magát a tartalmat is segítek létrehozni.

Tartalom módosítás, tartalom feltöltés részterületeim:


  • Tartalom feltöltés, módosítás, szövegjavítás
  • Szövegírás
  • Weblap- és webshop fordítás
  • Adminisztrációs felület oktatás

Mennyibe kerül?

A weboldal tartalom kezelés díja: 16 000 Ft / óra.

 

Share This